Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kisiel owocowy
- Mus truskawkowy II
- Placek z owocami (bez mleka)
- Szpinak zapiekany z serem
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Puree z dyni
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Makaron w sosie Mornay
- Kisiel żurawinowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sałatka makaronowa
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Kisiel z malinami
- Sos wiśniowy do owoców
- Panierowane serki pleśniowe
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Murzynek
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Bułeczki serowe
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kapuśniak
- Grzanki III
- Ciasto (bez mleka)
- Zimowy salad bar
- Tarta jabłkowa II
- Cytrynowy biszkopt
- Torcik z galaretką
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Chleb ziołowy
- Kolorowa jajecznica
- Gołąbki z winogronowych liści
- Rogaliki z powidłami
- Zrazy z pieca
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Powidła śliwkowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bezy (bez mleka)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Bananowe frytki
- Gruszki w kremie waniliowym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kisiel z jabłkiem
- Sałatka ryżowa
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ziemniaki po duńsku
- Pasta z awokado
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa z marchwi
- Papryka faszerowana warzywami
- Fasola z miodem i cytryną
- Jagodzianki
- Koktajl z owoców sezonowych
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Sałatka owocowa w pomarańczy