- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kisiel owocowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Pasta z bakłażana
- Surówka z selera z owocami
- Przecier owocowy
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Leśny przysmak na kolację
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Gnocchi dyniowe
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Makaron z brokułami
- Kisiel z jabłkiem
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Słodka bułka marchewkowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Chłodnik owocowy
- Zimowy salad bar
- Gruszki w kremie waniliowym
- Pizza pomidorowo-serowa
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Gołąbki po grecku
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Łosoś znad zatoki
- Pulpeciki pod beszamelem
- Jabłko duszone
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Chrupiące babeczki
- Sernik dziecinnie prosty
- Pierogi z młodą kapustą
- Przecier z cukinii
- Wytrawne kruche ciasto
- Piernik
- Różowa kaszka
- Koktajl z melona
- Aromatyczny schab
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Biszkopciki domowe
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Mazurek trójwarstwowy
- Jogurt własnej roboty
- Jeż z awokado
- Zapiekane kanapki liliputa
- Sałatka grecka III
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Mus brzoskwiniowy
- Panierowane serki pleśniowe
- Cukinia z wody
- Deser brzoskwiniowy
- Koktajl jabłkowy