- Puszysty mus wieloowocowy
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Cukinie z daleka
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Grecki gulasz z drobiu
- Tarta z grzybami
- Ryba po grecku II
- Croque monsieur i croque madame
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Drób z jabłkami
- Kisiel z jabłkiem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Pulpety z ryżem
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Budyń karmelowy
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Wycinanki z sera
- Kompot z suszu
- Surówka z dyni
- Cytrynowy biszkopt
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka turecka z miodem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Koktajl brzoskwiniowy
- Trufle czekoladowe
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Grecka zapiekanka warzywna
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Kruchy placek ze śliwkami
- Pascha
- Krem z cukinii
- Ciasto jogurtowe
- Kawior z bakłażana
- Daktylowe roladki
- Sałatka marokańska
- Sałatka z drobiem i morelami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Sorbet malinowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Sok jabłkowy
- Zupa z soczewicy do termosu
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Bułeczki serowe
- Szparagi w cieście
- Leśny przysmak na kolację
- Szaszłyki z łososia
- Kanapka z pastą jajeczną
- Krem jabłkowy
- Zupa owocowa
- Makaron z sosem dyniowym
- Sałatka mięsna z morelami
- Pulpety z koperkiem
- Żółty chłodnik