- Sok jagodowy
- Ciasto z owocami
- Nadziewany kabaczek
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Chleb zio³owy
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Tarta z mro¿onym szpinakiem
- Placek z zielonego groszku
- Zupa krem z marchwi
- Bu³ka orzechowa
- ¯ó³ty ch³odnik
- Tarta i babeczki z porami i szynk±
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Owoce ze s³oika
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zupa z marchwi
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Mielonka z dodatkami
- Szpinak zapiekany z serem
- Sa³atka z truskawek i melona
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- Grzanki z mozzarell±
- Kurze zawini±tka
- Ratatuja nicejska
- Sa³atka
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Kulki rybne po norwesku
- Grecki gulasz z drobiu
- Zapiekanka rybna
- Pasztet z ³ososia
- Pa³ki kurczaka na dwa sposoby
- Tarta prawie Tatin
- Puree ziemniaczane
- Zupa pieczarkowa
- Puree z marchwi
- Letni sorbet
- Sezamki
- Ciasto z owocami
- Drób z jab³kami
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Owoce pasteryzowane
- Sa³atka z pomarañczy i porów
- Omlet grzybek z kozim serem
- Legumina cytrynowa
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Biszkopt z surowymi owocami
- Zawini±tka z wêdliny i serka
- ¦liwkowy omlet
- Zupa-krem z kukurydzy
- Surówka z marchwi i jab³ka
- Resztki lata
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Sa³atka z m³odych buraków i malin