- Napój marchwiowo-malinowy
- Przecier jabłkowy
- Kuszące jabłka
- Bułeczki z kapustą
- Kapusta pekińska z patelni
- Zupa krem z cukinii
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Rulonik z warzywami
- Rolada serowa
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pizze - miniaturki
- Bakłażany duszone
- Szarlotka miękka
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Babeczki z szynką i serem
- Sos wiśniowy do owoców
- Śliwkowy omlet
- Kotlety z płatków owsianych
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bananowa manna
- Sałata z truskawkami
- Koktajl wiśniowy
- Kotleciki z tuńczyka
- Placuszki jabłkowe
- Sos prowansalski aioli
- Karmelowe wafelki
- Ryba po żydowsku
- Zupa z pulpetami
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Frittata z warzywami
- Maślane bułeczki bez masła
- Szpinak z baraniną
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Schab ze śliwkami
- Omlet z pomidorami i papryką
- Kolorowa jajecznica
- Jabłka z aronią
- Sos winegret
- Napoleonki
- Chrupiący serek z gruszką
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Makaron z sosem dyniowym
- Filet z indyka w soku owocowym
- Tarta (bez glutenu)
- Barszcz ukraiński
- Panga w pergaminie
- Pasta z kurczaka
- Makrela w ziołowej potrawce
- Jabłko z sałatką ryżową
- Grzanki parmezanowe
- Pasta (dip) z bobu
- Krem twarożkowy z owocami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Jagodzianki