- Zupa waniliowa z poziomkami
- Zupa jarzynowa
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Smażone banany
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kuszące jabłka
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Żółty chłodnik
- Ryba z porami i marchewką
- Mielona wołowina po chińsku
- Tartinki
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Kurczak z czereśniami
- Sorbet porzeczkowy
- Przecier z cukinii
- Makaron z serem
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Ślimaki daktylowe
- Puree z truskawek i kiwi
- Fritata - warzywa w jajku
- Mak z łamańcami
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zapiekanka brokułowa
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Tarta szpinakowa
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zupa z dyni na mleku
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Słodka bułka marchewkowa
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Cytrynowe ciasteczka
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ryba w sezamie
- Kartoflana zapiekanka
- Zupa krem z grzankami
- Sos prowansalski aioli
- Owoce pasteryzowane
- Sorbet owocowy
- Sałatka z malin i arbuza
- Ciasto z owocami
- Zupa nic
- Dip fasolowy
- Pierogi z jagodami
- Puree z dyni
- Sałatka grecka III
- Kurczak z pomidorami
- Owocowa bomba
- Grzanki z mozzarellą
- Sos różowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Szparagi pod beszamelem
- Surówka z cykorii i natki
- Ciasto-legumina z owocami