- Pascha II
- Ratatuja nicejska
- Kasza gryczana z serem
- Kruche pierniczki
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Tarta owocowa
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Lody (bez mleka)
- Kisiel owocowy
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zupa z dyni
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Napój z owoców jagodowych
- Zupa z pulpetami
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Pasta z łososia
- Spaghetti
- Pianka bananowa
- Barszcz czerwony
- Łosoś pieczony w soli
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Dal z soczewicy
- Kolorowe gnocchi
- Białe leczo
- Sernik tradycyjny
- Pulpety
- Legumina śliwkowa
- Lekka rybna
- Kluski serowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem twarożkowy z owocami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Ciasto bananowe
- Pasztet z łososia
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Zupa selerowa
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Sałatka warzywna w marynacie
- Indyk z marchewką
- Koszyczek z pomidora
- Zapiekanka z pomidorami
- Ziemniaki po duńsku
- Murzynek Jaś
- Kurczak w curry
- Bananowa manna
- Ziemniaki faszerowane
- Bułka orzechowa
- Spatzle
- Koktajl mleczno-owocowy
- Chrupiące kaczuszki
- Deser z kaszy jaglanej
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pierogi z soczewicą
- Kokosowy sernik
- Kaczka z jabłkami
- Smażone banany