- Zupa owocowa
- Spaghetti z sosem pesto
- Zupa z soczewicy do termosu
- Domowy kisiel wiśniowy
- Makrobiotyczne gołąbki
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pierogi z owocami
- Krem z cukinii
- Pasztet z łososia
- Zupa ogórkowa
- Babka drożdżowa III
- Zupa ''jak miodek''
- Zielona zupa
- Zupa migdałowa
- Jajka mimoza
- Koktajl malinowy
- Baba wielkanocna z szafranem
- Różności pod beszamelem
- Pasta (dip) z bobu
- Tarta z grzybami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Paszteciki z tuńczykiem
- Bakłażany z makaronem
- Sola meuniere
- Bruschetta na kilka sposobów
- Zupa z cukinii
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zapiekanka z pomidorami
- Kosmiczne pojazdy
- Tzatziki
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Oliwki po swojemu
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Banany z szynką
- Ślimaki daktylowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Tarta owocowa
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pierwsze mięsko
- Kompot ze śliwek
- Surówka z marchwi
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kulki serowo-orzechowe
- Cytrynowe masło
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zraziki sezamkowe
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Schab z pomarańczami
- Croque monsieur i croque madame
- Kartoflanka przecieranka
- Zupa jabłkowa
- Jagodzianki
- Zapiekanka brokułowa
- Zupa krem z dyni
- Puree z marchwi