Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Biszkopt z owocami
- Placuszki z cukinii
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Racuchy drożdżowe
- Łazanki zapiekane z owocami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Kosmiczne pojazdy
- Soja prawie po bretońsku
- Pomidorki sauté
- Ciastka owsiane
- Babeczki z szynką i serem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zimowy kurczak
- Krupnik
- Sałatka makaronowa
- Sałatka z truskawek i mięty
- Placek gruszkowy
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Stworki z ciasta serowego
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Wytrawne kruche ciasto
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Panierowane paluszki rybne
- Ciasto z jabłkami
- Duszona ryba z warzywami
- Tarta (bez glutenu)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Łagodny hummus
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Owocowy indyk
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Napój z owoców jagodowych
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Sos polski
- Placki z jabłkami
- Leczo ze śliwkami
- Konfitury (i sok) z malin
- Chleb ziołowy
- Kurczak z czereśniami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Zupa kalafiorowa z curry
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Migdały w karmelu
- Śliwkowa legumina
- Jabłko z sałatką ryżową
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Ziemniaki po duńsku
- Makaron w sosie Mornay
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Pasta - jajo i basta
- Łosoś pieczony w soli
- Risotto z łososiem
- Kaczka z jabłkami