- Sorbet malinowy
- Rulonik z warzywami
- Surówka z marchewki
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Jajka z szynk± w majonezie
- Jab³ko duszone
- Wycinanki z sera
- Soja prawie po bretoñsku
- Felafelki
- Deser gruszkowy
- Krupnik
- Nale¶niki z miêsem
- Biurowa kartoflanka
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Migda³y w karmelu
- Tarta z ¿urawinami
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Sos ró¿owy
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Placuszki z ³ososia i ziemniaków
- Szparagi pod beszamelem
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Zawini±tka z wêdliny i serka
- Kartofle duszone
- Bak³a¿any zapiekane
- Jajka faszerowane
- ¦liwkowy omlet
- Je¿
- Kurczak z czere¶niami
- Racuchy z kurczakiem
- Puchatkowe ciasteczka
- Placuszki jab³kowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Banany z szynk±
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli
- Ryba po grecku
- Omlet po w³osku (frittata)
- Koktajl mleczno-owocowy
- M³ode warzywa z pieca
- Faszerowana cukinia
- Konfitury (i sok) z malin
- Sierpniowa sa³atka
- Sernik na zimno
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Kurczak w curry
- Indyk z marchewk±
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Sa³atka z bak³a¿anów
- Amerykañska szarlotka
- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Cukinia z pomidorami
- Warzywa z drobiem po chiñsku
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Chrupi±ce wafle
- Schab z pomarañczami
- Jajka mimoza
- Zupa z soczewicy do termosu