- Krem jabłkowo-waniliowy
- Karpatka
- Kisiel z truskawkami
- Placek gruszkowy
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Knedle ze śliwkami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Masło czosnkowe
- Sola meuniere
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Koktajl jabłkowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kisiel z jabłkiem
- Jagodzianki
- Szarlotka miękka
- Ciasto jogurtowe
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Zupa z soczewicy
- Schab winny
- Ziemniaki po duńsku
- Pączki (bez glutenu)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Strudel z jabłkami
- Ciasto marchwiowe
- Zupa kalafiorowa z curry
- Surówka z cykorii i natki
- Naleśniki (bez glutenu)
- Warzywa smażone w cieście
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Surówka z selera z owocami
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Sałata z pomidorów
- Szpinakowe pesto
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Sernik dziecinnie prosty
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Ziemniaki faszerowane
- Racuchy z kurczakiem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Szpinak z baraniną
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Tzatziki
- Śliwkowy omlet
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Rulonik z warzywami
- Budyń karmelowy
- Pasta z łososia
- Flaczki z kurczaka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Zupa krem z marchwi