- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Galaretka z pigwy
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa z soczewicy
- Zupa krem z grzankami
- Tarta owocowa
- Fasola z miodem i cytryn±
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Dipy jogurtowe
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Chiñskie jajka herbaciane
- Omlet grzybek z kozim serem
- Rogaliki dro¿d¿owe
- Kisiel malinowy
- Letni sorbet
- Legumina ¶liwkowa
- Babka dro¿d¿owa III
- Ryba po grecku II
- Hiszpañski omlet z ziemniakami
- Orzechy w czekoladzie
- Je¿
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Zupa ''jak miodek''
- Barszcz postny
- Pier¶ indycza z farszem rodzynkowym
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Pizza (bez glutenu)
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Faszerowana cukinia
- Zupa krem z kalafiora i sa³aty
- Mulatki z bakaliami
- Duszona ryba z warzywami
- Jab³ka w cie¶cie
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Pierogi kresowe
- Barszcz czerwony
- Krem truskawkowy
- Pascha II
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Zupa jagodowa
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Baranina duszona po turecku
- ¦liwki z fig± i melis±
- Nadziewany kabaczek
- Kruche ciasto
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Tarta cebulowa II
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Potrawka z kurczaka
- Kruche ciasto z owocami i pian±
- Mazurek daktylowy
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- P±czki z bia³ego sera
- Kluski k³adzione z jab³kami
- Kurczak w soku winogronowym