- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ryba w sezamie
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Makaron z warzywami
- Cytrynowe masło
- Kurczak z marchewką i curry
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Ratatuja nicejska
- Sorbet brzoskwiniowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Legumina śliwkowa
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Sałatka z cykorii i owoców
- Lody bananowe (bez mleka)
- Sos winegret
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Indyk w galarecie
- Mrożone owoce
- Zupa z soczewicy
- Łagodny hummus
- Zielona zupa
- Strudel z jabłkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sałatka grecka III
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Dipy jogurtowe
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Sałatka z grilla
- Zupa krem z pora
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Żółta pasta
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Mleczne wafelki
- Naleśniki chińskie
- Masa pomarańczowa
- Lody twarożkowe
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Koktajl malinowy
- Zupa pomidorowa
- Cannelloni ze szpinakiem
- Filet z indyka w soku owocowym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Spaghetti Estery
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Faszerowane kurze piersi
- Keks biszkoptowy
- Cukinia faszerowana serem
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ciasto marchwiowe