- Pomidorowa z bazylią
- Kruche plastry cytrusów
- Zimny pomidor
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kisiel owocowy
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Barszcz ukraiński
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Puszysty mus wieloowocowy
- Rozmaitości na parze
- Kotlety gryczane
- Kulki mięsne po szwedzku
- Nektarynkowy krem
- Pascha II
- Jeż z awokado
- Niesłodka zupa z dyni
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Owocowa bomba
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Karpatka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Przecier jabłkowy
- Puree z dyni
- Tarta z grzybami
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Mazurek nugatowy
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Pieczone kartofle
- Chrupki Krzysia
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kulki serowo-orzechowe
- Zimowy salad bar
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Blinki z cukinii
- Schab winny
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Rogaliki
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Krem jabłkowy
- Lane kluski (bez glutenu)
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Warzywa smażone w cieście
- Jagodzianki
- Kisiel z jabłkiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kurczak z warzywami
- Sałata z truskawkami
- Sałatka z truskawek i melona
- Ziemniaki faszerowane
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Leśny przysmak na kolację
- Omlet po włosku (frittata)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Pierwsze dziecięce ciasto