- Owoce ze słoika
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ciasto bananowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ciasto (bez mleka)
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Sezamowa marchew
- Deser jogurtowo-owocowy
- Szpinak zapiekany z serem
- Placuszki serowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Racuszki gryczane
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Zdrowy bigos
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Naleśniki z serem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Indyk z marchewką
- Zupa z dyni
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Szejk niekoniecznie arabski
- Szpinak z baraniną
- Kasza gryczana z serem
- Kurczak z warzywami
- Galaretka z surowymi owocami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Tarta (bez glutenu)
- Sałatka z tofu
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Grzybek śmietanowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Proste ciasto na kruchy spód
- Domowy budyń
- Puree z truskawek i kiwi
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Chleb razowy z kminkiem
- Pieczone kartofle
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Risotto z łososiem
- Rizotto z tuńczykiem
- Szparagi solo
- Kopytka
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Tarta owocowa
- Wesołe omleciki
- Zupa kalafiorowa z curry
- Ciasto z jagodami kruche
- Ostre ziemniaczki
- Chleb bezglutenowy
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Pączki (bez glutenu)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sałatka makaronowa
- Zupa-krem z kukurydzy