- Zupa jagodowa
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Łagodne chili
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Gjuwecz po słowiańsku
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Racuchy drożdżowe
- Wołowina z fasolką szparagową
- Kopytka (bez jajek)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Pieczone pierożki z serem
- Placek gruszkowy
- Szybka ryba po grecku
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Ryba po żydowsku
- Zupa krem z zielonego groszku
- Dal z soczewicy
- Chrupiące babeczki
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Zupa jagodowa
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Biszkopt z owocami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Pomidorki sauté
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Zupa selerowa
- Indyk z marchewką
- Kapusta z sosem sojowym
- Kisiel z malinami
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Omlet z cukinią i papryką
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Panierowane paluszki rybne
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pieczone kartofle
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Sos winegret
- Pizza pomidorowo-serowa
- Kurczak w migdałach
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Tarta jabłkowa II
- Racuszki z dyni
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Nadziewany kabaczek
- Pasta z kurczaka
- Zupa-krem z marchwi
- Zupa z dyni
- Pizza (bez glutenu)
- Fasola z miodem i cytryną