- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Zupa śliwkowa
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Caprese
- Kotlety gryczane
- Suszone pomidory
- Pyszna pasta z tofu
- Sałatka owocowa
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kisiel z malinami
- Sałatka z arbuza i fety
- Dip fasolowy
- Sos majonezowy
- Mrożony jogurt jagodowy
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Delikatny i puszysty sernik
- Truskawki w czekoladzie
- Zupa ogórkowa
- Rizotto z tuńczykiem
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Paszteciki (bez jajek)
- Bułgarski chłodnik
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Niesłodka zupa z dyni
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zupa z dyni na mleku
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Placuszki-kaczuszki
- Pasta - jajo i basta
- Młode warzywa z pieca
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Sajgonki (bez glutenu)
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Pierogi ruskie
- Marchewka z brukselką
- Krem z pomidorów
- Naleśniki chińskie
- Batoniki orkiszowe
- Rolada serowa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Konfitury (i sok) z malin
- Racuchy z kurczakiem
- Kolorowe gnocchi
- Pierwsze mięsko
- Tarta - kruche ciasto
- Papryka faszerowana warzywami
- Banany z szynką
- Tort czekoladowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Dynia z piekarnika
- Pomidorki sauté
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Cukinia faszerowana serem
- Kruche pierniczki
- Jabłka w majeranku do białego mięsa