- Mak z łamańcami
- Kartoflana zapiekanka
- Kruche ciasteczka
- Halibut pod parmezanem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kluski kładzione z jabłkami
- Otulona brzoskwinia
- Galaretka z surowymi owocami
- Tarta z jabłkami
- Ciasto na ptysie
- Biszkopt z owocami
- Napój marchwiowo-malinowy
- Chleb pita
- Chrupiące kaczuszki
- Placuszki z cukinii
- Mus śliwkowy
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Krem z cukinii
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Lody (bez mleka)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Szwedzki łosoś
- Grzanki z pieczoną fetą
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Czekoladowe chrupki
- Sok jabłkowy
- Układanka warzywno-owocowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Risotto z łososiem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Sorbet arbuzowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Mus truskawkowy II
- Sałatka z rukoli
- Lody czekoladowe
- Słodkie kaszotto
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem twarożkowy z owocami
- Zupa jabłkowa z curry
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Owsiane chrupki
- Makaron z serem
- Pomidory z papryką po włosku
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Pasta z bakłażanów
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Owoce w czekoladzie
- Klopsiki cielęce
- Tarta szpinakowa
- Złocisty nektar
- Nektarynkowy krem