- Lody z jogurtu
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Ryba po żydowsku
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Różowa kaszka
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Chińskie jajka herbaciane
- Trufle czekoladowe
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kapuśniak
- Pascha II
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Grzanki III
- Rolady z kurzych piersi
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Sałata z pomidorów
- Pieczone jabłka
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Zupa krem z cukinii
- Sorbet owocowy
- Indyk w galarecie
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zupa ''jak miodek''
- Ciasto czekoladowe
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sałatka dziadka Julka
- Blinki z cukinii
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Torcik z galaretką
- Ryba z cukinią
- Babeczki z musem owocowym
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Leśny przysmak na kolację
- Szaszłyki z kurczaka
- Kotleciki cielęce
- Kurczak z czereśniami
- Zupa z pulpetami
- Budyń karmelowy
- Ziemniaki pieczone
- Placuszki cukiniowe
- Babeczki z serem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Sałatka
- Faszerowane papryki
- Schab ze śliwkami
- Pyzy
- Knedle ze śliwkami
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Przecier jabłkowy
- Zupa szczawiowa
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Makaron rozmaitości
- Zupa jabłkowa
- Galaretki
- Jabłko z sałatką ryżową
- Domowy kisiel wiśniowy