- Ry¿ z truskawkami
- Makaron z sosem szpinakowym
- Makaron w sosie Mornay
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Schab ze ¶liwkami
- Napoleonki
- Zupa z cukinii
- Ciasteczka czekoladowe
- Krupnik
- Pieczone piero¿ki z serem
- Delikatny sernik
- Ziemniaki po niemiecku
- Owoce ze s³oika
- Bak³a¿anowe kotlety
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Makaron z serem
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem (bez glutenu)
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Makaron z sosem dyniowym
- Tarta z grzybami
- Tarta broku³owa
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- Gaspacho - hiszpañska zupa na zimno
- Sorbet porzeczkowy
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Pasztet z ³ososia
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- S³odkie bu³eczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Kruche spiralki
- Nale¶niki z serem
- Masa czekoladowa - ganache
- Owocowa bomba
- Nies³odka zupa z dyni
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Pasta - jajo i basta
- Mro¿ony jogurt jagodowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Kurczak pani prezes
- Ryba w sosie pomidorowym z kasz±
- Koktajl owocowy na lodach
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Tzatziki
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Szpinak zapiekany z serem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Szasz³yki z kurczaka
- Surówka z mieszanych warzyw
- Arabski chleb pita
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Makaron z warzywami
- Szara pasta
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Tarta prawie Tatin
- Zapiekanka rybna
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Placuszki z tuñczyka
- Sa³atka z cukini