- Sorbet malinowy
- Sorbet owocowy
- Kruche plastry cytrusów
- Krem jab³kowy
- Zapiekanka z jab³ek i makaronu
- Makaron z sosem dyniowym
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Mus truskawkowy II
- Knedle ze ¶liwkami
- Ziemniaki pieczone
- Lody czekoladowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Sorbet pomarañczowo-cytrynowy
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Pizza (bez glutenu)
- Ciasto z jab³kami
- Leczo ze ¶liwkami
- Surówka z dyni
- Owocowe zabawki
- Ry¿ z truskawkami (bezglutenowy)
- Pascha II
- Bia³e leczo
- Zimny pomidor
- Dipy jogurtowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Pomidory nadziewane ry¿em
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Polski sos wielkanocny
- Legumina cytrynowa
- Brzoskwinie na ostro
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- £agodny hummus
- Mleczny przysmak
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Owoce z kruszonk±
- Sezamki
- Zupa pomidorowa z kasz± jaglan±
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Pieczone jab³ka
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Lody czekoladowe
- Makaron z serem
- Rulonik z szynki
- Wytrawne kruche ciasto
- Mus owocowy
- Ciasto z owocami
- Zupa minestrone
- Ziemniaki po duñsku
- Zapiekanka z marchwi
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Orzechy w czekoladzie
- Sa³atka z rukoli
- Potrawka z patisonami
- Bu³ka orzechowa
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Je¿
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli