- Deser jogurtowo-owocowy
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Pieczone pierożki z serem
- Terrine z białego sera
- Domowy budyń
- Łosoś znad zatoki
- Kruche ciasteczka
- Truskawki w czekoladzie
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zupa jagodowa
- Biszkopt
- Kapuśniak i ogórkowa
- Surówka z żurawinami i selerem
- Karp w szarym sosie
- Ciasto marchwiowe z figami
- Ciasto do pizzy: kruche
- Napój różany
- Naleśniki (bez glutenu)
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Pizza hawajska
- Daktylowe roladki
- Ryż z truskawkami
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ogórki faszerowane
- Knedelki z sandacza
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Owocowa bomba
- Mus truskawkowy II
- Cukiniowe ciasto
- Babeczki z musem owocowym
- Sałatka owocowa
- Deser gruszkowy
- Spaghetti z papryką
- Rulonik z warzywami
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Mak z łamańcami
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Ciasto z jagodami ucierane
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Słone patyczki
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Jajka z szynką w majonezie
- Kulki rybne po norwesku
- Masło czosnkowe
- Szparagi w cieście
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kurczak w migdałach
- Kluski serowe z rodzynkami
- Brzoskwinie na ostro
- Jaś na słodko
- Makaron w sosie Mornay
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Kotlety gryczane
- Mrożone owoce na patyku
- Kruche plastry cytrusów
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kostka z kaszki manny