- Masa czekoladowa - ganache
- Surówka z czerwonej kapusty
- Cukinia faszerowana serem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Chłodnik
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Kartoflana zapiekanka
- Zupa gulaszowa
- Łosoś pieczony w soli
- Zupa z marchwi
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kisiel żurawinowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kurczak w potrawce
- Ciasto z jabłkami
- Przecier owocowy
- Cytrynowe ciasteczka
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Sałatka z cukini
- Wigilijna zupa migdałowa
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Pierogi z soczewicą
- Tarta jabłkowa II
- Chleb (przepis podstawowy)
- Sernik dziecinnie prosty
- Kurczak z ananasem
- Przecier z cukinii
- Faszerowane kurze piersi
- Trufle czekoladowe
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kapuśniak
- Zupa cytrynowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ciasto z jagodami kruche
- Kruche ciasteczka
- Sorbet owocowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Grzanki parmezanowe
- Indyk w galarecie
- Leśny przysmak na kolację
- Kulki rybne po norwesku
- Galaretka z soku z porzeczek
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Surówka zimowa
- Mulatki z bakaliami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Guacamole
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Bakłażanowe kotlety
- Kruche plastry cytrusów
- Bułeczki serowe
- Kolorowa jajecznica
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa pieczarkowa
- Stworki z ciasta serowego
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Sałatka grecka III