Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9.miesiąca
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: deser
- Uszka
- Cukiniowe ciasto
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Halibut pod parmezanem
- Krem truskawkowy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Ziemniaki po duńsku
- Ciasto bezowe z kremem
- Ryba w sosie koperkowym
- Naleśniki z sosem mornay
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Krem z cukinii
- Dynia z piekarnika
- Sos prowansalski aioli
- Legumina śliwkowa
- Faszerowana cukinia
- Cytrynowe ciasteczka
- Bułeczki serowe
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Fasola z miodem i cytryną
- Sałatka z arbuza i fety
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Zupa-krem z marchwi
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Makrela w ziołowej potrawce
- Bułki maślane
- Ciastka owsiane
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Mak z łamańcami
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Lane kluski (bez glutenu)
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Szejk niekoniecznie arabski
- Duszona ryba z warzywami
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Różowa zupa owocowa
- Schab z pomarańczami
- Ryż z jajkami na parze
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Rizotto z tuńczykiem
- Ryba w sosie warzywnym
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Dip fasolowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Deser z rabarbarem
- Ryba z porami i marchewką
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Tarta z grzybami
- Kolorowe kulki
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Puree z dyni
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Chleb (przepis podstawowy)