- Sa³atka z rukoli
- Zupa krem z warzyw zielonych i bia³ych
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Bananowe frytki
- Ciasto z jab³kami
- Pierogi z m³od± kapust±
- Ciasto z owocami
- Tarta cebulowa II
- Pasta (dip) z bobu
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Cukinia faszerowana serem
- Kurczak z czere¶niami
- Sola meuniere
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Sezamowa marchew
- Pasta z kurczaka
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ryba z cukini±
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Schab z rodzynkami
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Jab³ka w cie¶cie
- Barszcz czerwony
- Nale¶niki z miêsem
- Paszteciki z tuñczykiem
- Makaron z pomidorami
- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- Krem z pogniecionych truskawek
- Przecier z cukinii
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Mleczny przysmak
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Tarta szpinakowa
- Owoce z kruszonk±
- Sa³atka owocowa
- Biszkopt z owocami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Nale¶niki z sosem mornay
- Pesto po polsku
- Sa³atka z ¿urawinami i ry¿em
- Ciasteczka ry¿owe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Przecier owocowy
- Koktajl z owoców sezonowych
- Bu³ki ma¶lane
- Cukinia z wody
- Chrupi±ce kaczuszki
- Pulpety
- Ryba po azjatycku
- Leniwe bez bia³ego sera
- Zupa krem z kalafiora i sa³aty
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Rulonik z serem
- £azanki zapiekane z owocami
- Ró¿owa zupa owocowa
- Zupa z pulpetami
- Rogaliki z powid³ami
- Zupa krem z marchwi
- Kosmiczne pojazdy
- Kompot ze ¶liwek