Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: baranina
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Botwina
- Miodek cebulowy
- Budyniowa zupa malinowa
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sałatka makaronowa
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Mielona wołowina po chińsku
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Placuszki z cukinii
- Placek z cukinii
- Kruche pierniczki
- Kuszące jabłka
- Chleb (przepis podstawowy)
- Mazurek nugatowy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Murzynek
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Lody na patyczkach
- Owoce pasteryzowane
- Pączki z białego sera
- Niezły pasztet z fasoli
- Spaghetti z sosem pesto
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Sos czekoladowy
- Budyń z żółtkiem
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Ryba po grecku
- Flaczki z kurczaka
- Zupa krem z pora
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Tarta jabłkowa II
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Bakłażanowe kotlety
- Kolorowy ryż
- Szpinak zapiekany z serem
- Puchatkowe ciasteczka
- Sezamowa marchew
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Zupa szczawiowa
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Ciasto marchwiowe z figami
- Kulki mięsne po szwedzku
- Krupnik
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Chleb alpejski z orzechami
- Zimny pomidor
- Strucla mini
- Misie patysie - ciasto
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa krem z dyni
- Pierwsze mięsko
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pieguski
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Makrobiotyczne gołąbki