- Baba wielkanocna z szafranem
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Puchate pyzy
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Koktajl z owoców sezonowych
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Napój z owoców jagodowych
- Bułeczki z kapustą
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sałatka z winogronami
- Kolorowa jajecznica
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Jabłko duszone
- Puree z dyni
- Koktajl jabłkowy
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Koktajl brzoskwiniowy
- Pasta z kurczaka
- Ciasto jogurtowe
- Dal z soczewicy
- Omlet po włosku (frittata)
- Napój różany
- Sałatka grecka III
- Rulonik z warzywami
- Knedle ze śliwkami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Spaghetti z sosem pesto
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Pierniczki całuski
- Pascha
- Soja prawie po bretońsku
- Koktajl z melona
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ziemniaki faszerowane
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Koktajl wiśniowy
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Sorbet arbuzowy
- Schab z pomarańczami
- Dynia z piekarnika
- Kisiel z malinami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Makaron z warzywami
- Nadziewany kabaczek
- Sos prowansalski aioli
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Knedelki z sandacza
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Jaś na słodko
- Szparagi solo
- Zupa nic (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Cukinia z mięsem mielonym