- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Chrupiące wafle
- Kopytka (bez jajek)
- Mazurek trójwarstwowy
- Macaroni & cheese
- Sałatka z grilla
- Cytrynowe masło
- Makaron w sosie Mornay
- Bruschetta na kilka sposobów
- Niezły pasztet z fasoli
- Pączki (bez glutenu)
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Letni sorbet
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Botwina
- Makaron z serem i warzywami
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa nic
- Sałatka owocowa
- Sałatka makaronowa
- Bakłażany duszone
- Naleśniki meksykańskie
- Felafelki
- Sałata z pomidorów
- Ziemniaki po duńsku
- Kisiel żurawinowy
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasto z jabłkami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Konfitury (i sok) z malin
- Deser gruszkowy
- Ciasto z owocami
- Kotleciki cielęce
- Owoce pasteryzowane
- Surówka z dyni
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Pulpety
- Sajgonki (bez glutenu)
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa migdałowa
- Resztki lata
- Schab winny
- Zielona zupa
- Pulpety z koperkiem
- Słone patyczki
- Tęczowy sorbet
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Sałatka z truskawek i mięty
- Trufle z herbatników
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)