Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: deser
- Ryż z jajkami na parze
- Łosoś pieczony w soli
- Zraziki sezamkowe
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Pierwsze mięsko
- Kruche ciasteczka
- Dal z soczewicy
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Tarta (bez glutenu)
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Ciasto z owocami
- Kluski serowe
- Tarta z jabłkami
- Sos koperkowy
- Naleśniki chińskie
- Zapiekanki z bagietki
- Sernik na zimno
- Różowy koktail truskawkowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Ciasto na ptysie
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Tort czekoladowy
- Barszcz czerwony
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zupa szpinakowa
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Banany z szynką
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Pasta z bakłażanów
- Kluski z kaszy manny
- Pascha II
- Kluski serowe z rodzynkami
- Sałatka makaronowa
- Chrupki Krzysia
- Zupa szczawiowa
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Misie patysie - ciasto
- Słodka bułka marchewkowa
- Kruszonka z jabłkami
- Kurczak z marchewką i curry
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Placuszki rybne orientalne
- Szpinakowa zapiekanka
- Szpinak zapiekany z serem
- Chrupiący serek z gruszką
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Murzynek
- Tort (bez glutenu)
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kotlety mielone dla dzieci
- Guacamole
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Baranina duszona po turecku
- Masa pomarańczowa