- Omlet po francusku
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ryba po żydowsku
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Placki z jabłkami
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Tarta prawie Tatin
- Racuszki gryczane
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Rulonik z szynki
- Śliwkowa legumina
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Tarta cebulowa II
- Tarta jabłkowa II
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Zupa z kabaczków
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Ciasto jogurtowe
- Cukinia z wody
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Placuszki drożdżowe
- Placuszki serowe
- Pieczone kartofle
- Koktajl mleczno-owocowy
- Naleśniki z żółtym serem
- Makaron z sosem bez gotowania
- Spaghetti z cukinią
- Trufle czekoladowe
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Spaghetti z sosem pesto
- Pierwsze mięsko
- Tort (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zdrowy bigos
- Naleśniki z jagodami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Galaretka z pigwy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kurczak z pomidorami
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Jajka faszerowane
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Kotlety mielone dla dzieci
- Frittata z warzywami
- Kisiel owocowy
- Flaczki z kurczaka
- Rogaliki
- Surówka z mieszanych warzyw
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Placuszki jabłkowe
- Deser z rabarbarem
- Jabłko duszone