Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: zupa
- Placki z cukinii
- Sałatka litwacka
- Mazurek daktylowy
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zawijaski z chleba tostowego
- Wyraziste tofu
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ryba po grecku
- Korż - placek kresowy
- Niezły pasztet z fasoli
- Bułgarski chłodnik
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kotlety mielone dla dzieci
- Bułka orzechowa
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Kisiel z truskawkami
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Zupa ogórkowa
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Pomidorowa trochę inna
- Sola meuniere
- Chleb kukurydziany
- Grecka zapiekanka warzywna
- Surówka z marchewki
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Deser z kaszy jaglanej
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kurczak z kaszą
- Kruche wiatraczki
- Guacamole
- Naleśniki meksykańskie
- Zapiekanka z drobiu
- Biały chłodnik
- Jajka faszerowane
- Zupa owocowa
- Pasta (dip) z bobu
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Budyniowa zupa malinowa
- Kolorowe kulki
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Sok jabłkowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Babka drożdżowa III
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Mięso duszone po turecku
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Bakłażanowe kotlety
- Zapiekanka warzywna - grecka