- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Biszkopt z surowymi owocami
- Budyń z żółtkiem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Polski sos wielkanocny
- Puree z marchwi
- Czipsy
- Rolady z kurzych piersi
- Sałatka marokańska
- Krem z cukinii
- Muffiny jagodowe
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami kruche
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa z zielonego groszku
- Oliwki po swojemu
- Smażone banany
- Rurki z kremem pistacjowym
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Keks biszkoptowy
- Sałatka grecka III
- Owoce ze słoika
- Kulki rybne po norwesku
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napoleonki
- Kisiel żurawinowy
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Placuszki cukiniowe
- Makaron z sosem szpinakowym
- Surówka z cykorii
- Dal z soczewicy
- Faszerowane kurze piersi
- Cukinia z pomidorami
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Knedle ze śliwkami
- Powidła śliwkowe
- Kurczak z jabłkiem
- Sałatka z truskawek i melona
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Biały chłodnik
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mulatki z bakaliami
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Chrupki Krzysia
- Szarlotka
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kurze zawiniątka
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Naleśniki meksykańskie
- Kurczak pani prezes
- Mrożony jogurt jagodowy
- Bananowa manna
- Racuszki serowe
- Pomidorki sauté
- Pierwsze mięsko