- Jabłka z aronią
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Krem z cukinii
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Puchatkowe ciasteczka
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Dip fasolowy
- Pasta z łososia
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Lody dla młodych
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Owoce w czekoladzie
- Chińskie jajka herbaciane
- Placuszki z cukinii
- Leśny przysmak na kolację
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ciasto jogurtowe
- Mielona wołowina po chińsku
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Sorbet porzeczkowy
- Sałatka z arbuza i fety
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Stworki z ciasta serowego
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Knedle ze śliwkami
- Macaroni & cheese
- Zapiekanka z pomidorami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Chłodnik z pomidorów
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Soja prawie po bretońsku
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Rulonik z serem
- Masło czosnkowe
- Śliwkowy omlet
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Schab z pomarańczami
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Cukinia z wody
- Kotleciki z tuńczyka
- Sałatka ryżowa
- Sorbet owocowy
- Domowy budyń
- Kisiel z malinami
- Pierogi z soczewicą
- Surówka z marchwi
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią