- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Pierogi z jagodami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Nektarynkowy krem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciastka owsiane
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Piernik
- Pierniczki
- Pieczeń barania po angielsku
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Lody jagodowe z miętą
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Naleśniki z serem
- Owocowa legumina
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Mazurek nugatowy
- Puchatkowe ciasteczka
- Legumina cytrynowa
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Faszerowana cukinia
- Paszteciki z tuńczykiem
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pulpety z koperkiem
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Wycinanki z sera
- Zimny pomidor
- Deser brzoskwiniowy
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Zupa jarzynowa
- Zupa szczawiowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Kurczak z warzywami
- Chłodnik
- Sorbet arbuzowy
- Kruche spiralki
- Kruche wiatraczki
- Placuszki z cukinii
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Drób z jabłkami
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kartoflanka przecieranka
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Eskalopek z pomidorem
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)