- Lody waniliowe
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pierwsze mięsko
- Pascha II
- Pierogi kresowe
- Pomidory z papryką po włosku
- Jeż z awokado
- Zupa selerowa
- Zupa krem ze szparagów
- Placuszki z twarogu
- Racuszki najłatwiejsze
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Galaretka z pigwy
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ryba cytrynowa
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Sorbet arbuzowy
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Placki ziemniaczane
- Przecier jabłkowy
- Cukinia z wody
- Zupa nic
- Maślane bułeczki bez masła
- Bułka orzechowa
- Śliwkowy omlet
- Ryżowa szarlotka
- Grzybek śmietanowy
- Pomidorowa trochę inna
- Chrupiące kaczuszki
- Pasta z awokado
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Biały chłodnik
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Placki z jabłkami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa jarzynowa
- Ciasto z jagodami kruche
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zupa gulaszowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kompot z suszu
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Masło czosnkowe
- Koktajl z mango
- Tzatziki
- Sałatka z cykorii i owoców
- Sierpniowa sałatka
- Karp w szarym sosie
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Zupa z kabaczków
- Ziemniaki po węgiersku
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grzanki III
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Drób z porzeczkami