- Ciasto z jagodami kruche
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Smażone banany
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Kurczak z czereśniami
- Zupa gulaszowa
- Owoce ze słoika
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Krem z pomidorów
- Strudel z jabłkami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pascha II
- Sałatka ryżowa
- Napój z owoców jagodowych
- Karmelowe wafelki
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zupa selerowa
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Czekoladowe chrupki
- Sos winegret
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Babeczki z szynką i serem
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Placuszki z twarogu
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa krem z dyni
- Galaretki
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kapusta z sosem sojowym
- Pizza (bez glutenu)
- Ryba po azjatycku
- Mus owocowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Suszone pomidory
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kulki rybne po norwesku
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zupa jagodowa
- Pierogi ruskie
- Zimowy kurczak
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Sernik (bez glutenu)
- Sola meuniere
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Proste ciasto na kruchy spód
- Budyń z żółtkiem
- Croque monsieur i croque madame
- Pasta (dip) z bobu