Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: cukinia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sorbet owocowy
- Szpinak z baraniną
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Krem jabłkowy
- Puree z dyni
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kartoflana zapiekanka
- Lody bananowo - czekoladowe
- Botwina
- Bananowa manna
- Ciasteczka czekoladowe
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Żółty chłodnik
- Sałatka z rukoli
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zrazy z pieca
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Sorbet brzoskwiniowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Wiśniowa legumina
- Domowe pesto uproszczone
- Domowy kisiel wiśniowy
- Rozmaitości na parze
- Krupnik
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Wyraziste tofu
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Sałatka owocowa
- Różowa kaszka
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Tarta z brokułami lub z porami
- Babka drożdżowa III
- Sos winegret
- Ryba z cukinią
- Pasta z bakłażana
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Placki ziemniaczane
- Francuskie kiełbaski serowe
- Mrożone bezy z malinami
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Kapusta z sosem sojowym
- Spaghetti z bobem
- Kulki serowo-orzechowe
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Łosoś znad zatoki
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Mazurek cytrynowy III
- Ryba po grecku
- Zupa nic (bez glutenu)
- Rizotto z tuńczykiem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z dyni