- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Sernik dziecinnie prosty
- Pomidory z papryk± po w³osku
- Koktajl wi¶niowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Bananowa manna
- Kotlety gryczane
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Surówka z cykorii i natki
- Bu³ka orzechowa
- Zupa jarzynowa
- Cukinia faszerowana serem
- Lody bananowe (bez mleka)
- P±czki dla ma³ych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Ryba z porami i marchewk±
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Surówka z dyni
- Sa³atka ry¿owa na gor±co
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Kor¿ - placek kresowy
- Zupa krem z kalafiorów
- Brzoskwinowe oczko
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Makaron z pomidorami
- Ciastka owsiane
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Deser bia³o czerwony
- Faworki dla ma³ych dzieci (bez glutenu)
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Bezy z bit± ¶mietan± i owocami
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Mro¿one bezy z malinami
- Zapiekanka turecka z miodem
- Ziemniaki po wêgiersku
- Sa³atka litwacka
- Kurczak z marchewk± i migda³ami
- Gnocchi dyniowe
- Ciasto bezowe z kremem
- Kisiel owocowy
- Drób z porzeczkami
- Kurczak z ananasem
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Lody (bez mleka)
- Zapiekanka z jab³ek i makaronu
- Leczo ze ¶liwkami
- Zupa migda³owa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ryba po grecku II
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Koktajl malinowy
- Sernik tradycyjny
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- S³one patyczki
- Sa³atka z cykorii i owoców