Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: cukinia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Słodka bułka marchewkowa
- Układanka warzywno-owocowa
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Masło czosnkowe
- Biszkopty bezglutenowe
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Lody z jogurtu
- Chleb pita
- Kluski serowe z rodzynkami
- Suszone pomidory
- Bułgarski chłodnik
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Pulpeciki pod beszamelem
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Indyk w galarecie
- Placuszki z cukinii
- Chrupiący serek z gruszką
- Pasta - jajo i basta
- Bezglutenowe ciasteczka
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kisiel z truskawkami
- Wytrawne kruche ciasto
- Sorbet brzoskwiniowy
- Łazanki zapiekane z owocami
- Błyskawiczny chłodnik
- Racuchy drożdżowe
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Mazurek trójwarstwowy
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Placuszki drożdżowe
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasto na ptysie
- Surówka z marchwi i jabłka
- Niesłodka zupa z dyni
- Napój marchwiowo-malinowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Pasta z awokado
- Mak z łamańcami
- Dynia z piekarnika
- Ciasto z jabłkami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Mus śliwkowy
- Daktylowe kulki
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Szarlotka biszkoptowa
- Grecka zapiekanka warzywna
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kurczak w curry
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Koktajl z owoców sezonowych