- Risotto z ³ososiem
- Go³±bki po grecku
- Racuchy dro¿d¿owe
- Pasztet z ³ososia
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Biszkopt
- Placki z jab³kami
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kartoflana zapiekanka
- ¯ó³ta pasta
- Ch³odnik
- Pomidorowy koktajl
- Pasta - jajo i basta
- Krem z cukinii
- Mus z kaszy manny
- Schab z rodzynkami
- Nale¶niki z miêsem
- Zupa jab³kowa
- Soja prawie po bretoñsku
- Murzynek Ja¶
- Sa³atka z tofu
- Kruche babeczki z mas± orzechow±
- Ry¿ z truskawkami
- Kolorowe gnocchi
- Placki ziemniaczane
- Bak³a¿any z nadzieniem bezmiêsnym
- Sma¿one banany
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Ciasto czekoladowe
- Surówka z marchewki
- Rurki z kremem pistacjowym
- Ziemniaki po niemiecku
- Cukinie z daleka
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Warzywa z drobiem po chiñsku
- Lane kluski (bez jajek)
- Gaspacho - hiszpañska zupa na zimno
- Tarta z jab³kami
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Zupa ¶liwkowa
- Zupa krem z marchwi
- Mleczny przysmak
- Sernik (bez glutenu)
- Deser owocowy
- Ry¿ z truskawkami (bezglutenowy)
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Otulona brzoskwinia
- Je¿
- Pierogi z jagodami
- Puchatkowe ciasteczka
- Ry¿ sma¿ony z kie³kami i szynk±
- Owoce ze s³oika
- Szpinakowa zapiekanka
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Konfitury (i sok) z malin
- Makaron z twaro¿kiem na s³odko