- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Placuszki-kaczuszki
- Ryba w sosie warzywnym
- Sernik dziecinnie prosty
- Pomidory z papryką po włosku
- Sos jogurtowy
- Terrine z białego sera
- Kopytka
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Tarta prawie Tatin
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Trufle czekoladowe
- Pierniczki
- Ciasto marchwiowe
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Kisiel z truskawkami
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Surówka z marchwi i jabłka
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Tarta brokułowa
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Chleb ziołowy
- Gruszki w kremie waniliowym
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Kurczak pani prezes
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa z dyni
- Szara pasta
- Truskawki w czekoladzie
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Barszcz ukraiński
- Tarta z grzybami
- Kluski serowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto na ptysie
- Kluski kładzione z jabłkami
- Karp w szarym sosie
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Makaron rozmaitości
- Racuszki z dyni
- Naleśniki z sosem mornay
- Zupa ''jak miodek''
- Mazurek cytrynowy III
- Zupa krem ze szparagów
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Mus śliwkowy
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Chleb pita
- Botwina
- Zupa-krem z marchwi
- Zapiekanka brokułowa
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Koktajl wiśniowy
- Sernik (bez glutenu)
- Szpinakowe pesto