- Sos majonezowy
- Mrożone bezy z malinami
- Cukinia faszerowana serem
- Chłodnik owocowy
- Korż - placek kresowy
- Truskawki w czekoladzie
- Szparagi w cieście
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Jajka z szynką w majonezie
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sałatka z malin i arbuza
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kartoflanka przecierana
- Cytrynowe masło
- Tarta cebulowa II
- Pierniczki
- Rolada serowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Domowe pesto uproszczone
- Wiśniowa legumina
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Otulona brzoskwinia
- Kolorowe gnocchi
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Babeczki z szynką i serem
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Francuski sos czosnkowy
- Mus z kaszy manny
- Arabski chleb pita
- Mazurek cytrynowy III
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Zupa z soczewicy
- Kartofle duszone
- Wołowina w sosie
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sernik tradycyjny
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Śliwkowa legumina
- Chleb bezglutenowy
- Różowa kaszka
- Ciasto czekoladowe
- Panierowane serki pleśniowe
- Smażona mozzarella
- Krem truskawkowy
- Ogórki faszerowane
- Pulpety z ryżem
- Szara pasta
- Grecka zapiekanka warzywna
- Pieguski
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Rurki z kremem pistacjowym
- Pierogi leniwe
- Placuszki-kaczuszki