- Otulona brzoskwinia
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Pasta z awokado
- Risotto z ³ososiem
- Mleczne wafelki
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Zdrowy bigos
- Szparagi w cie¶cie
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- ¯ó³ta pasta
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- B³yskawiczny indyk w ogórkach
- Sa³atka z ¿urawinami i ry¿em
- Pulpety z ry¿em
- Ciasto z jagodami ucierane
- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Flaczki z kurczaka
- Go³±bki z winogronowych li¶ci
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sa³atka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Jogurt w³asnej roboty
- Zupa krem z marchwi
- Tarta z mro¿onym szpinakiem
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kisiel malinowy
- Kisiel z malinami
- Tort (bez glutenu)
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Je¿
- Eskalopek z pomidorem
- Sos prowansalski aioli
- Mielonka z dodatkami
- Brzoskwinowe oczko
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Terrine z bia³ego sera
- Rulonik z warzywami
- Ciastka owsiane
- Babeczki z musem owocowym
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Batony orzechowo-kokosowe
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Pizza (bez mleka)
- Schab ze ¶liwkami
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Kisiel ¿urawinowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Mazurek z powid³ami i pomad±
- Potrawka z patisonami
- Kotleciki z soji
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Mazurek trójwarstwowy
- Têczowy sorbet
- Pierogi z owocami
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Resztki lata
- Zrazy z pieca