- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Biały chłodnik
- Chłodnik owocowy
- Zupa jabłkowa
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Szaszłyki z łososia
- Drób z porzeczkami
- Jabłka z aronią
- Surówka z czerwonej kapusty
- Krem z kalafiora
- Koktajl malinowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Szpinakowa zapiekanka
- Mrożony jogurt jagodowy
- Sos majonezowy
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Truskawki w czekoladzie
- Kaszka z buzią
- Omlet po włosku (frittata)
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Papryka faszerowana warzywami
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Racuchy drożdżowe
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Chleb pita
- Deserowa zupa owocowa
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Placki z jabłkami
- Mus śliwkowy
- Kruche ciasteczka
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Panierowane serki pleśniowe
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Tarta ze szpinakiem
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Szparagi z jajkami mimoza
- Makaron rozmaitości
- Koktajl z owoców sezonowych
- Ciasto z owocami
- Ostre ziemniaczki
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z truskawek i mięty
- Jajka marynowane w occie
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Układanka warzywno-owocowa
- Kisiel owocowy
- Halibut pod parmezanem
- Knedle ze śliwkami
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Pomidorki sauté
- Naleśniki z sosem mornay
- Makaron z pesto pietruszkowym