- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Paszteciki z tuńczykiem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Ryżowa szarlotka
- Placek gruszkowy
- Sałatka szpinakowa
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Masa pomarańczowa
- Tzatziki
- Błyskawiczny chłodnik
- Puszysty mus wieloowocowy
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Makaron w sosie Mornay
- Lane kluski
- Kompot z suszu
- Grzanki parmezanowe
- Deser z kaszy jaglanej
- Blinki z cukinii
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Koktajl brzoskwiniowy
- Mazurek cytrynowy III
- Pierogi z owocami
- Knedle ze śliwkami
- Ryba cytrynowa
- Mus brzoskwiniowy
- Rozmaitości na parze
- Felafelki
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Cytrynowy biszkopt
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Chleb bezglutenowy
- Kruchy placek ze śliwkami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Filet z indyka w soku owocowym
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Chleb Grahama
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Jajka marynowane w occie
- Kruche pierniczki
- Lody waniliowe
- Galaretka z soku z porzeczek
- Bakłażany zapiekane
- Deserowa zupa owocowa
- Rizotto z tuńczykiem
- Zapiekanki z bagietki
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Bułeczki serowe
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Rogaliki
- Ogórki faszerowane
- Grecka zapiekanka warzywna
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ryba w sezamie
- Kasza gryczana z serem