- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Sos pomidorowy klasyczny
- Lane kluski
- Kartoflanka przecierana
- Omlet po francusku
- Placki z cukinii
- Racuszki serowe
- Szarlotka
- Sa³atka owocowa
- Koktajl wi¶niowy
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Chleb Grahama
- Ciastka owsiane
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Zupa z cukinii
- Makaron z sosem bez gotowania
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Kluski serowe
- Kurczak w sosie czere¶niowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Surówka z cykorii i natki
- Karp w szarym sosie
- Mazurek z powid³ami i pomad±
- Tort czekoladowy
- Kaszka z buzi±
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Bu³ka orzechowa
- Krem truskawkowy
- Ry¿ z truskawkami
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Ziemniaki po w³osku (zapiekanka)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Pieczone piero¿ki z serem
- Bezy (bez mleka)
- Powid³a ¶liwkowe
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Ryba po grecku II
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- £agodny hummus
- Dipy jogurtowe
- Podstawowe ciasto nale¶nikowe
- Puree z truskawek i kiwi
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Grzanki z mozzarell±
- Chleb bezglutenowy
- Biszkopciki domowe
- Owoce z kruszonk±
- Biszkopt z owocami
- Je¿
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Jab³kowy kurczak
- Zupa krem z dyni
- Sos ró¿owy
- Zupa cytrynowa
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Pierwsze miêsko
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pomidorki sauté
- Zupa-krem z zielonego groszku