- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Kurze zawiniątka
- Sorbet owocowy
- Lody na patyczkach
- Pasta z łososia
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Jajka panierowane
- Surówka z żurawiną
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa owocowa
- Zupa z soczewicy
- Kolorowe gnocchi
- Kompot z suszu
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Mus z kaszy manny
- Jajka mimoza
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Makaron z sosem dyniowym
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Kisiel żurawinowy
- Rogaliki
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pyzy
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Leniwe bez białego sera
- Rogaliki drożdżowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Resztki lata
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Tzatziki
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Pasta z bakłażanów
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Puree z marchwi
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Szpinak z baraniną
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Zupa selerowa
- Biszkopt z surowymi owocami
- Kompot ze śliwek
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pizza (bez glutenu)
- Pieczone pierożki z serem
- Nektarynkowy krem
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ryż z truskawkami
- Polski sos wielkanocny
- Naleśniki chińskie