Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Pasta - jajo i basta
- Tarta z grzybami
- Jabłkowy kurczak
- Ciasto jogurtowe
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Owoce pasteryzowane
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Tzatziki
- Sorbet malinowy
- Deser gruszkowy
- Pierwsze mięsko
- Ziemniaki pieczone
- Trufle czekoladowe
- Chleb bezglutenowy
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Placek gruszkowy
- Mielona wołowina po chińsku
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Paszteciki (bez jajek)
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Mielonka z dodatkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Przecier z cukinii
- Krem z cukinii
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Ślimaki daktylowe
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Mazurek trójwarstwowy
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Orzechy w czekoladzie
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kartoflanka przecieranka
- Pascha
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pomidory nadziewane ryżem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Sałatka marokańska
- Tarta z brokułami lub z porami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Schab z rodzynkami
- Kruche spiralki
- Naleśniki meksykańskie
- Deser z rabarbarem
- Francuskie kiełbaski serowe
- Makaron w sosie Mornay
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Kotleciki z tuńczyka
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Cukinia faszerowana serem
- Ryba z porami i marchewką
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Naleśniki z jagodami