- Zupa z soczewicy do termosu
- Kisiel mleczno-owocowy
- Sos pomidorowo-warzywny
- Misie patysie - ciasto
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Kartoflanka przecieranka
- Bułka orzechowa
- Bułki maślane
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Złocisty nektar
- Ciasto z jabłkami
- Budyń z żółtkiem
- Ziemniak w kropki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa krem z pora
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Puree z dyni
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Placuszki drożdżowe
- Sałatka z kwiatami
- Kruche ciasto
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Mleczne wafelki
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Makaron z brokułami
- Zupa krem z dyni
- Daktylowe roladki
- Oliwki po swojemu
- Pieczone jabłka
- Rulonik z warzywami
- Omlet grzybek z owocami
- Tarta ze szpinakiem
- Śliwkowa legumina
- Zrazy z kury
- Przysmak serowy
- Klopsiki cielęce
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ciasteczka migdałowe
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kostka z kaszki manny
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pyszna pasta z tofu
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Lody na patyczkach
- Puree z truskawek i kiwi
- Faszerowane kurze piersi
- Ryba po żydowsku
- Napój różany
- Sernik (bez glutenu)
- Smażona mozzarella