- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Deser z rabarbarem
- Przysmak serowy
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zupa z jabłek na słono
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Pierogi z jagodami
- Cytrynowe masło
- Racuchy z kurczakiem
- Botwina
- Pierwsze mięsko
- Kapuśniak i ogórkowa
- Mleczny przysmak
- Sałatka z kwiatami
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Jeż
- Gołąbki z winogronowych liści
- Rulonik z serem
- Sos różowy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Ryba w sosie warzywnym
- Naleśniki (bez glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Polski sos wielkanocny
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Mazurek cytrynowy III
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Sałatka litwacka
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Placek z zielonego groszku
- Topione pomidory
- Chleb razowy z kminkiem
- Puree z marchwi
- Rulonik z warzywami
- Chińskie jajka herbaciane
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Niesłodka zupa z dyni
- Przecier jabłkowy
- Sos jogurtowy
- Lody owocowe
- Makaron z brokułami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Zupa krem z grzankami
- Ziemniaki faszerowane
- Tort czekoladowy
- Tarta brokułowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Smażone banany
- Wesołe omleciki
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Ryba w sezamie
- Sos prowansalski aioli
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ratatuja nicejska
- Makaron z serem i warzywami
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną